Rendelőnk

A rendelő nyitvatartási rendje: hétfőtől csütörtökig  8:00 – 20:00, pénteken  8:00 – 14:00 óra.

Ettől eltérő időben csak sürgős esetben, telefonos egyeztetés alapján fogadunk betegeket.  A pácienseink ellátása a berendelési idő szerint történik, de előfordulhat, hogy váratlan, sürgős ellátást igénylő betegek kezelése miatt csúszások adódnak. Ilyenkor szíves megértésüket és türelmüket kérjük, hiszen ez bárkivel és bármikor megtörténhet.

Ebben az esetben – ha lehetőségünk van rá – a soron következő betegeket értesítjük a csúszás miatt, ezért kérjük betegeinktől a pontos elérhetősége megadását részünkre.

Bárkivel előfordulhat, hogy az előre egyeztetett időpontban nem tud eljönni a kezelésre. Kérjük, hogy ezt lehetőleg időben jelezze telefonon, hogy lehetőségünk legyen a lemondott időpontban más beteget berendelnünk kezelésre.

Ha észrevétele, javaslata, esetleg panasza van, a recepción könyvecskét talál, amelybe bejegyezheti gondolatait, ötleteit, esetleges sérelmeit.

Amennyiben weboldalunkon keresztül kívánja megosztani velünk a véleményét, lépjen az Elérhetőségeink oldalra, ahol egy űrlapon keresztül ezt megteheti könnyedén.

Tekintse meg rendelőnk helyiségeit 3D virtuális nézetben
A képek alján található ikonokkal vagy az egér mozgatásával tudja a 3D panorámaképeket aprólékosan is megnézni! Jó szórakozást!

Váró

Kék rendelő

Rózsaszín rendelő