Magunkról

2001 április 01-én nyitott meg rendelőnk a belváros egyik legszebb utcájában. Kezdetben még csak egy orvos és egy asszisztensnő dolgozott együtt, majd bővült a létszámunk, hogy minél több szakterületen megoldjuk a pácienseink fogászati problémáit.

Így ma már a kezeléseket dr. Böröcz Ágnes esztétikai fogszakorvos, dr. Völgyesi Adrienn parodontológus szakorvos, dr. Schleffer Barna a konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa, dr Sitku Lili fogorvos szorosan együttműködve látják el.

Egymás munkáját segítjük, kiegészítjük, előfordulhat, hogy egyes kezeléseket megosztunk egymás között, ehhez megértésüket kérjük.

Dr. Gulyás Zsuzsanna fogszabályozó szakorvos havonta egy alkalommal foglalkozik a fogszabályozásra igényt tartó betegekkel. Gáncs Edina dentálhigiénikusként és szakasszisztensként, Kneifel Mariann dentálhigiénikusként és szakasszisztensként, Virtlik Olga és Tószegi Zsuzsanna fogászati szakasszisztensként segíti a fogorvosok munkáját.

A recepciós feladatokat Hoffmann Éva és Illés Viktor látja el, és ők intézik a betegberendeléseket is, hozzájuk lehet fordulni időpont módosítás miatt is.